Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

6 χρόνια Δράσεις για την Αθήνα - Απολογισμός

 
«6 χρόνια δράσεις για την Αθήνα» ήταν ο τίτλος εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στο έργο που υλοποιήθηκε από την Ένωση για την προβολή και ανάδειξη του προορισμού Αθήνα στις ξένες αγορές την περίοδο 2010-2016.
 
Το έργο αυτό, συνολικής αξίας 1.208.919 ευρώ και μηδενικού προϋπολογισμού, περιλαμβάνει δράσεις προβολής, φιλοξενία ξένων tour operators και δημοσιογράφων στην Αθήνα, χορηγικό πολιτιστικό και κοινωφελές έργο, όπως και την δημιουργία πλατφόρμας / «Δικτύου Συνεργειών» για την Αθήνα, που αριθμεί πλέον περισσότερους των 100 ιδιωτικών, αλλά και δημόσιων τοπικών, κλαδικών, επιχειρηματικών και επαγγελματικών φορέων, Ιδρυμάτων, Οργανισμών, Μουσείων, καταστημάτων κ.ά.
 
Τα μέλη του Δικτύου Συνεργειών, συνεργάστηκαν υπό τον συντονισμό της ΕΞΑΑΑ για την πρόσκληση, φιλοξενία και ενημέρωση 1.872 συνολικά τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από 24 χώρες, αλλά και 650 ξένων καλλιτεχνών μέσα από φεστιβάλ, δράσεις πολιτισμού στην πόλη, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές κ.λπ.
 
Στις δράσεις αυτές που δρομολογήθηκαν από το 2010 έως σήμερα, τα ξενοδοχεία της Αθήνας προσέφεραν δωρεάν τουλάχιστον 5.828 καταγεγραμμένες διανυκτερεύσεις για την ενίσχυση της καλής φήμης της Αθήνας και τα μέλη του Δικτύου συνέβαλαν καλύπτοντας ανάλογα με την εξειδίκευσή τους, είτε τις θεματικές ξεναγήσεις και περιηγήσεις στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο, σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και λοιπούς χώρους ενδιαφέροντος, είτε κρουαζιέρες στα νησιά του Αργοσαρωνικού, κ.λπ. ενώ επίσης εστιατόρια και καταστήματα συνέβαλλαν στην φιλοξενία και την προσφορά δώρων.
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Απολογισμοί ΕΞΑΑΑ
Διαβάστε τον Απολογισμό Δράσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής &…
Διαβάστε τον απολογισμό της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής…
Διαβάστε τον απολογισμό του 2008 της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών…
Διαβάστε τον απολογισμό του 2010 της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει