Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Grecotel: Ένας από τους «Θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού

 
 
Μια ακόμη βράβευση για τη θετική συμβολή στον τουρισμό και την εθνική οικονομία, καθώς και για το συνολικό έργο στην ελληνική τουριστική επιχειρηματικότητα.

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ηγέτης στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού στην Ελλάδα, απέσπασε τη διάκριση «Treasures of Greek Tourism 2017», που τον καθιστά ανάμεσα στους «Θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού.
 
Η εταιρεία ΦΑΙΑΞ Α.Ε.Τ.Α. του Ομίλου ξεχώρισε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και φορείς στον τομέα του τουρισμού, τόσο για το έργο και τη συνεισφορά της στον ελληνικό τουρισμό, όσο και τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας.  
 
Ο Ιωάννης Τσίχλης, Marketing Director του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, χτίζοντας πάνω στα ισχυρά θεμέλια μιας μακράς διαδρομής, εργάζεται εδώ και 45 περίπου χρόνια με δέσμευση και συνέπεια για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό. Η διάκριση μας ανάμεσα στους Θησαυρούς του Ελληνικού Τουρισμού, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαιώνει το μεράκι και την αστείρευτη διάθεση με την οποία όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Grecotel, κάνουμε πράξη την βαθιά πίστη του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη στην δυναμική και τις προοπτικές του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην Ελλάδα μας.» 
 
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 7  Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο King George, σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό τουρισμό. Το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού, «Treasures of Greek Tourism 2017», αποτελεί αξιόπιστο θεσμό για τον τουριστικό κλάδο και διοργανώνεται σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του ΣΕΤΕ,  του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA.
 
 
 

 

Add a comment
Share:
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει