Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Το Hilton Αθηνών συνεργάζεται με την Diversey για το Πρόγραμμα Linens for Life™ στην Ελλάδα

 

Το Hilton Αθηνών συνεργάζεται με την Diversey για το Πρόγραμμα Linens for Life™ στην Ελλάδα

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Linens for Life™ είναι μια παγκόσμια καινοτομία κοινωνικής υπευθυνότητας  της Diversey για την ανακύκλωση  χρησιμοποιημένων λευκών ειδών των  ξενοδοχείων.
 
Στόχος του είναι να παρέχει μέσα βιοπορισμού στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω της μεταποίησης ανακυκλούμενων ειδών και να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να μειώσουν τα απορρίμματα τους στο περιβάλλον. Τα μεταχειρισμένα λευκά είδη που συλλέγονται από τα ξενοδοχεία διοχετεύονται από την Diversey σε μη κρατικούς οργανισμούς και τοπικές κοινότητες για εκ νέου χρήση και ανακύκλωση. 
 
Υπάρχουν σήμερα περισσότερα από 22 προγράμματα Linens for Life™  σε 14 πόλεις στην Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. H Diversey, στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνεργασίας με την Ηilton σε αντίστοιχα προγράμματα, συνεργάζεται με το Hilton Αθηνών για το πρόγραμμα Linens for Life™, το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα  και στην Ευρώπη. Αυτό το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να κερδίσουν ένα μικρό εισόδημα με μέσα που θα κατέληγαν διαφορετικά σε χωματερές.  
 
Αξιοποιώντας την διεθνή της εμπειρία, η Diversey έφερε σε συνεργασία  το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το δίκτυο Knit2Lead, που διδάσκει φτωχές και κακοποιημένες γυναίκες να ράβουν και να μεταποιούν υφάσματα σε πρωτότυπες δημιουργίες.
 
Το Hilton Αθηνών παρείχε όλο τον απαραίτητο ιματισμό, ώστε στις εγκαταστάσεις του KEΣΟ να γίνουν τα μαθήματα στις γυναίκες, για να δημιουργήσουν διάφορα χρηστικά είδη, όπως τσάντες, πουγκιά πολλαπλής χρήσης, κασετίνες, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κ.α.
 
Τα είδη θα διατεθούν στο bazaar που θα γίνει στο lobby του Hilton Αθηνών στις 11 Δεκεμβρίου, σε μια γιορτή με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και πολλές εκπλήξεις, αλλά και στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΕΣΟ που θα γίνει στον σταθμό του  μετρό Συντάγματος, από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου. 
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Hotel News
Μια ακόμα τιμητική διάκριση προστίθεται στο portfolio του Όμιλου…
Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, ηγέτης στο χώρο…
Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ηγέτης στον τομέα…
Χαρείτε όμορφες στιγμές ζεστασιάς με την οικογένειά σας απολαμβάνοντας…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει