ne_172630.jpg
Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής & Αργοσαρωνικού και η «Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ»
E-MAGAZINO
Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής & Αργοσαρωνικού και η «Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ» – διαχειρίστρια εταιρεία του προτύπου «We do local». Το «We do local» και η «ΕΞΑΑΑ» συμφώνησαν για την αμοιβαία συνεργασία τους, με στόχο την αποδοτικότερη διαχείριση των ξενοδοχειακών μονάδων, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο συνθήκες προώθησης των ξενοδοχείων στους επισκέπτες,  αλλά και δημιουργώντας τουριστικά οφέλη τόσο για τις μονάδες όσο και για τον προορισμό Αθήνα – Αττική & Αργοσαρωνικός. 
Σε μια εποχή οικονομικής και γενικότερης κρίσης, η σύνδεση και η στενή συνεργασία φορέων, οργανισμών και παραγόντων του τουρισμού για ένα κοινό σκοπό, όπως είναι η αναβάθμιση των υπηρεσίων που λαμβάνει ο επισκέπτης και κατ΄επέκταση την αύξηση του αριθμού τουριστών στην Ελλάδα, κρίνεται ως επιχειρηματική & κοινωνική αναγκαιότητα.
Το «We do local» αποτελεί σημείο αναφοράς για την συντονισμένη στρατηγική ανάδειξη της αξίας της τουριστικής εμπειρίας και της αριστείας του τουριστικού επιχειρείν στην Ελλάδα.  Αποτελεί έναν ουσιαστικό μοχλό τοπικής, οικονομικής, πολιτιστικής, οικολογικής και κοινωνικής ανάπτυξης για την κοινωνία, στην οποία δρα, υπό συγκεκριμένους όρους και αυστηρές προδιαγραφές, παρουσιάζοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.
Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) από την πλευρά της μέσα από πρωτότυπες ενέργειες, συνέργιες και συνεργασίες που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια, διαδραματίζει πλέον καθοριστικό ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής και συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του προορισμού της Αττικής και των Νησιών του Αγροσαρωνικού.
Κοινή επιδίωξη τόσο του προτύπου «We do local» όσο και της ΕΞΑΑΑ είναι η ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προιόντος και η ανάδειξη της ιδιαίτερης Ελληνικής φιλοξενίας  μέσα από τις τουριστικές επιχειρήσεις.
Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν την Πέμπτη 31-3-2016 στα γραφεία της ΕΞΑΑΑ στην Αθήνα,  οι κκ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ- We do local  και ο  κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής & Αργοσαρωνικού. 

Photo gallery