ne_crowne_plaza_award.jpg
Το Crowne Plaza Athens City Centre, τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο , στα «Greek Hospitality Awards 2019»
E-MAGAZINO

Το Crowne Plaza Athens City Centre, τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο , στα «Greek Hospitality Awards 2019» στην κατηγορία Best Greek MICE City Hotel (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions) που διοργανώθηκαν για 5η χρονιά από την Ethos Awards, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η απονομή των Βραβείων «Greek Hospitality Awards 2019» (www.hospitality.ethosawards.eu – #gha19) έγινε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, παρουσία 510 στελεχών της ελληνικής ξενοδοχίας και επισήμων. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum InterContinental, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στην διαγωνιστική διαδικασία. Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

 

Η βράβευση του Crowne Plaza Athens City Centre είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης των υποδομών και των υπηρεσιών του, με πιο πρόσφατη την ριζική ανακαίνιση του Ballroom της μεγαλύτερης συνεδριακής αίθουσας του. Παράλληλα, αναδεικνύει τη μακροχρόνια εμπειρία και την άριστη εξυπηρέτηση της εξαιρετικής ομάδας που στελεχώνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία που διέπει εν γένει την Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ: Το πάθος για τελειότητα.

Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

 

Photo gallery