Μουσική δωματίου στους Κήπους της Αθήνας (Athens Gardens Festival 2019, 14 – 16 Ιουνίου 2019)

Μουσική δωματίου στους Κήπους της Αθήνας (Athens Gardens Festival 2019, 14 – 16 Ιουνίου 2019)

Πριν από μερικά χρόνια, το 2013, γεννήθηκε στους κήπους της Αθήνας ένα φεστιβάλ με όραμα να αναδείξει το καλλιτεχνικό δυναμικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να ενισχύσει τον πολιτιστικό τουρισμό και να υποστηρίξει την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Σήμερα, έξι χρόνια μετά, το Athens Gardens Festival μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει καταφέρει να μετατρέψει τους κήπους της Αθήνας σε ζωντανές μουσικές σκηνές και να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μελωδικές και δροσερές καλοκαιρινές συναντήσεις.

Για ένα τριήμερο, το φιλόμουσο κοινό και οι επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ήχους από την παγκόσμια ανθολογία της κλασικής, ρομαντικής, ιμπρεσιονιστικής, σύγχρονης και νεοκλασικής μουσικής.

14, 15 και 16 Ιουνίου 2019 τα διαγωνιζόμενα μουσικά και χορωδιακά σύνολα θα εμφανιστούν τα πρωινά στον Εθνικό Κήπο και τα βράδια στον Κήπο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας.

Κριτική επιτροπή από διακεκριμένους καλλιτέχνες και μουσικολόγους θα επιλέξει τα τρία πρώτα σύνολα και θα τα βραβεύσει με αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα.

Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα: https://bit.ly/2XExqqs

 

Date

Jun 14 2019 - Jun 16 2019

Location

Εθνικός Κήπος / Κήπος Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας
(e)Magazino