Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen και του Freddie Mercury, έρχονται στο Ηρώδειο

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen και του Freddie Mercury, έρχονται στο Ηρώδειο

Επί σκηνής φέρνει το BBC τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen και οι φίλοι του θρυλικού συγκροτήματος ετοιμάζονται ήδη για τη μεγάλη συναυλία κάτω από την Ακρόπολη.

To Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις επιτυχίες του Freddie Mercury στο Ηρώδειο, αλλά και την ευκαιρία να τραγουδήσει ζωντανά μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του, όπως το Bohemian Rhapsody, το We Are The Champions, το Another One Bites the Dust, το Somebody to Love κα.

Τις επιτυχίες ερμηνεύουν 4 τραγουδιστές, οι Rachael Wooding, Jon Boydon, Peter Eldridge & Julie Stark οι οποίοι είναι και πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου ροκ μιούζικαλ “We Will Rock You” που παρουσιάζεται στο West End με τις ευλογίες του Brian May – θρυλικού κιθαρίστα των Queen.

Μαέστρος του Queen Symphonic θα είναι ο διακεκριμένος μουσικός Richard Sidwell.

Στην συναυλία συμμετέχει 10μελής ροκ μπάντα με κορυφαίους βρετανούς μουσικούς, υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου κιθαρίστα Adam Martin.

Μαζί τους, επί σκηνής θα εμφανιστεί και η 60μελής Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, η οποία ιδρύθηκε το 1996 και από τότε διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μουσικών δραστηριοτήτων της χώρας, παρουσιάζοντας σημαντικές παραγωγές και επιτελώντας κοινωνικό έργο μέσα από πολυάριθμα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Την παράσταση ​Queen Symphonic: A Rock and Orchestra Experience έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι των Queen και του Freddie Mercury, απολαμβάνοντας την αξέχαστη μαγεία του συγκροτήματος σε μια μουσική πανδαισία από τραγούδια που σημάδεψαν για πάντα τη ροκ μουσική.

Μετά το sold out στις 7 Σεπτεμβρίου και ύστερα από απαίτηση του κοινού, το συγκρότημα Queen Symphonic επιστρέφει στο Ηρώδειο για μία ακόμη συναυλία, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Date

Sep 07 2019

Location

Ηρώδειο
(e)Magazino