ne_Polis-Grand-Εξωτερική-Όψη.jpg
Polis Grand Hotel – Δελτίο Τύπου
E-MAGAZINO

Το Polis Grand Hotel  (****) ανακαινισμένο υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες του.

Το ’Polis Grand Hotel’, είναι ένα πολύ κομψό και ιδιαίτερα στιλάτο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με ιστορία και παράδοση στη φιλοξενία σχεδόν πέντε δεκαετιών. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στην ολοκαίνουργια πλατεία Ομονοίας με το φημισμένο σιντριβάνι της, προσφέροντας την ευκαιρία όχι μόνο μιας προνομιακής διαμονής στην καρδιά της πόλης, αλλά και τη δυνατότητα απόλαυσης ανέσεων υψηλού επιπέδου, μέσα από τις αναβαθμισμένες  υπηρεσίες του  προς τους επισκέπτες του.

“Το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την 3η φάση του προγράμματος ανακαίνισης του της τελευταίας πενταετίας, παραμένοντας για έξι μήνες κλειστό, εκμεταλλευόμενο την χαμηλή τουριστική κίνηση λόγω των περιοριστικών μέτρων της νόσου covid-19”, αναφέρει η CEO της εταιρίας κυρία Λαμπρινή Καρανάσιου- Ζούλοβιτς, η οποία και μας περιγράφει τις ριζικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν:

“Οι χώροι του ξενοδοχείου μας, ήταν πάντα πλαισιωμένοι από έργα σύγχρονης τέχνης  που ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αισθητική τους και την ‘ζεστή’ ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Κεντρική ιδέα του νέου σχεδιασμού, ήταν οι χώροι μας να γίνουν ακόμη πιο σύγχρονοι και άνετοι, ακόμη πιο φωτεινοί, με ατμόσφαιρα πιο οικεία από αυτή ενός  τυπικού ξενοδοχείου. Στην εξωτερική όψη κυριαρχούν πλέον μεγάλες γυάλινες επιφάνειες στα μπαλκόνια, που δίνουν έναν διαφορετικό, ‘αέρινο’ τόνο στο κτίριο. Επίσης, η εφαρμογή θερμοπρόσοψης, η χρήση οικολογικών χρωμάτων σε άσπρο – μαύρο αλλά και η μελέτη ‘αρχιτεκτονικού φωτισμού’ ανάδειξαν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της πρόσοψης του κτιρίου, υπογραμμίζοντας την επιβλητική εικόνα του  στην περιοχή. Ο επισκέπτης, περνώντας μέσα από μια ‘έκρηξη’ χρωμάτων στους διαδρόμους του ξενοδοχείου -στο φάσμα του ουράνιου τόξου- μεταφέρεται σε ένα από τα 100  απέριττα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες του Polis Grand Hotel,  όπου κυριαρχούν  οι ζεστές αποχρώσεις του ξύλου και τα ανοιχτά ‘φρέσκα’ χρώματα στα υφάσματα και στους τοίχους. ’Οpen closets’,  εργονομικός χώρος γραφείου,  άνετοι χώροι, πρόσθετες μικροανέσεις στο δωμάτιο,  δημιουργούν ένα ιδιαίτερα άνετο, φωτεινό και  κομψό περιβάλλον διαμονής.

Στις προηγούμενες φάσεις το ξενοδοχείο εκσυγχρόνισε τις υποδομές του βελτιώνοντας το “ πράσινο αποτύπωμά” του, επένδυσε σε νέες τεχνολογικές εφαρμογές, προχώρησε σε ριζική ανανέωση του lobby, της υποδοχής, των συνεδριακών χώρων, του κύριου εστιατορίου, του “polis caféé all day food & drink” στο ισόγειο, αλλά και του επιβλητικού roof garden στην κορυφή του κτιρίου, με την καταπληκτική πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Στο δε καύχημα του ξενοδοχείου, στο ‘’roof top restaurant΄΄ στον 9ο όροφο και με θέα που κυριολεκτικά ‘κόβει την ανάσα’, προστέθηκε το νέο ΄΄open- air bar’’ στην  καταπράσινη βεράντα  για τις καλοκαιρινές νύχτες. Τις πιο κρύες ημέρες, ο χώρος προστατεύεται με συρόμενα διάφανα υαλοπετάσματα και στο κλειστό θερμαινόμενο τμήμα του χώρου φροντίζουμε για ζεστές βραδιές, με απίθανα cocktails και μεσογειακές γαστρονομικές απολαύσεις.

Η ανακαίνιση που άλλαξε ριζικά την εικόνα του Polis Grand Hotel, έγινε όπως ήδη αναφέρθηκε σταδιακά.  Ξεκίνησε από το 2016 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2021. Το ύψος της συνολικής  επένδυσης εκτιμάται πως ξεπερνά τα 1,5 εκ. ευρώ  από  ίδια κεφάλαια και επιδοτούμενα προγράμματα .

Το ’Polis Grand Hotel’ πιο φιλόξενο , πιο όμορφο και πιο ’ζεστό και φωτεινό’ από ποτέ άλλοτε,  σας περιμένει”.

 

Polis Grand Hotel

Πατησίων 19 & Βερανζέρου 10,

104 32, Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105243156

Email: info@polisgrandhotel.gr

http://polisgrandhotel.gr/