ne_la_suite_night2.jpg
St. George Lycabettus, Best Greek City Lifestyle Hotel 2017
E-MAGAZINO

 

 
BEST GREEK CITY LIFESTYLE HOTEL αναδείχτηκε το St. George Lycabettus στην απονομή των Greek Hospitality Awards 2017!
 
Στα Greek Hospitality Awards 2017, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 3η συνεχή χρονιά από την εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ,  κορυφαίο ξενοδοχείο 
BEST GREEK CITY LIFESTYLE HOTEL – GOLD AWARD στην Ελλάδα αναδείχθηκε το ξενοδοχείο St. George Lycabettus.
 
Υπογραμμίζεται ότι το χρυσό βραβείο παρέδωσε στην νικήτρια εταιρία η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία τόνισε ότι «ο θεσμός των Greek Hospitality Awards στηρίζει και προβάλλει το έργο και τις προσπάθειες του ξενοδοχειακού τομέα στην Ελλάδα. Δίνει έμφαση στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην πρωτοπορία και στην αριστεία.»
 
Το St George Lycabettus είναι ένα μοναδικό lifestyle hotel στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Η πανοραμική θέα που προσφέρει και εκτείνεται από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττό και μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού έχει αναφερθεί ως μία από τις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο από τον ελληνικό και τον διεθνή τύπο.
 
Τι είναι αυτό όμως που κάνει το St George Lycabettus Ηotel  να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του;  Τα γαστρονομικά δρώμενα, η πολιτιστική, κοινωνική, οικολογική και φιλανθρωπική του δράση αλλά και η έμφαση στην υγεία , την ευεξία και τις οικογενειακές αξίες.
 
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Στο 6ο όροφο του ξενοδοχείου, εκτός από την αξεπέραστη θέα, κανείς μπορεί να απολαύσει και ένα γεύμα ή δείπνο μοναδικών γεύσεων και αισθήσεων, στο fine dining εστιατόριο La Suite Lounge υπό του βραβευμένου executive chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιου.
Επίσης διοργανώνονται συχνά γαστρονομικά φεστιβάλ (όπως το ‘Σινεμά στο Πιάτο’) με guest chefs με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος το St.George Lycabettus είναι μέγας υποστηρικτής και του Sympossio Greek Gourmet Touring -το κατεξοχήν συνεργικό πρόγραμμα προβολής της αυθεντικής Ελλάδας στο εξωτερικό-που ταξιδεύει υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ σε 15 χώρες.
 
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Παρά την προνομιακή του θέση δίπλα σε χώρους πολιτισμού και μουσεία στο κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο St George Lycabettus διαθέτει εδώ και χρόνια το δικό του χώρο τέχνης και πολιτισμού, την SG Art Gallery, όπου φιλοξενούνται συχνά εκθέσεις ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, καταξιωμένων ή μη, με σκοπό την εκτίμηση της σύγχρονης τέχνης. Εκτός από εκθέσεις, στην SG Art Gallery γίνονται διαδραστικά καλλιτεχνικά δρώμενα, εκδηλώσεις 
Σε κάθε όροφο του ξενοδοχείου υπάρχει συλλογή σχετικά με την ελληνική τέχνη και τον πολιτισμό,.Ενώ τα δωμάτια είναι θεματικά αφιερωμένα στους συγγραφείς και ποιητές που έζησαν στην περιοχή της Δεξαμενής (Ελύτης, Καζαντζάκης, Παπαδιαμάντης κα)
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο St.George Lycabettus είναι το ολοκαίνουριο Screening Room, ένα VIP σινεμά 30 θέσεων που δαιτίθεται επίσης για προβολές, συνέδρια και παρουσιάσεις.
 
 
 
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
 
Το ξενοδοχείο St.George Lycabettus εγκαινίασε τον Απρίλιο μία καινούρια πτέρυγα με ‘πράσινα’ δωμάτια ιδιαίτερης αισθητικής αλλά και περιβαλλοντικής συνείδησης!
 
Το St.George Lycabettus ήταν παντα ένα ​​ξενοδοχείο με περιβαλλοντική συνείδηση αλλά παρουσίασε πρόσφατα μια νέα «πράσινη» εκστρατεία που βασίζεται στα τρία R .
Reduce – Recycle – Re use
Μείωση – Ανακύκλωση – Eπαναχρησιμοποίηση
 
Μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς μας αποτελεί η ανάγκη μας για φιλανθρωπική δράση. Έτσί σχεδόν για κάθε εκδήλωση που διοργανώνουμε,  μέρος των εσόδων διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό και παρέχουμε 1 ευρώ για κάθε διανυκτέρευση και από κάθε κουβέρ που καταναλώνεται στα εστιατόριά μας για αντίστοιχους σκοπούς και καταπολεμούμε τη σπατάλη φαγητού παρέχοντας μερίδες οι οποίες αξιοποιούνται για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα μέσω του www.boroume.gr
 
 
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Οι μοναδικές υψηλού επιπέδου παροχές του ξενοδοχείου σε επίπεδο fitness, ομορφιάς και χαλάρωσης είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστές.
Για τους λάτρεις του fitness, υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για να μην χάσουν ούτε λεπτό από την προπόνησή τους ενώ υπάρχει το Ananea Yoga and Pilates Studio.  Φυσικά , δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πλήρως εξοπλισμένο SPA για την μέγιστη χαλάρωση των επισκεπτών, το Aegeo SPA. Tέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η αγάπη του ξενοδοχείου για το fitness δεν σταματά εδώ! Κάθε χρόνο από το 2015 ,οργανώνεται ο ετήσιος αγώνας και πλέον θεσμός , Lycabettus Run, υπό την αιγίδα του St George Lycabettus Βoutique Ηotel που είναι πάντα συνδεδεμένος με ένα καλό σκοπό και με κεντρική φιλοσοφία «Χαρά, ευεξία, κοινωνικοποίηση και προσφορά μέσα από τον υγιή αθλητισμό».
 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
Το St George Lycabettus Ηotel  που αγαπά και σέβεται  την οικογένεια αποδεδειγμένα μιας και στο χώρο του τα παιδιά μεγάλα και μικρά είναι ευπρόσδεκτα. Από τα Sunday Family Brunches μέχρι τα Saturday Lunch and Play , τα παιδιά μπορούν να συνοδεύσουν τους γονείς τους και να περάσουν και αυτά  δημιουργικό και ευχάριστο χρόνο, καθώς θα απασχολούνται στο καινούριο Kid’ s Corner (playroom) από παιδαγωγούς βλέποντας αγαπημένες παιδικές ταινίες στο ολοκαίνουργιο Screening Room, να μαγειρέψουν, να απασχοληθούν σε καλλιτεχνικά εργαστήρια αλλά και να παρακολουθήσουν μοναδικές θεατρικές παραστάσεις σχεδιασμένες για παιδιά!
 
Αυτό είναι το St George Lycabettus Ηotel , ένα ξενοδοχείο που ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, που χωρίς να ξεφεύγει από το υψηλό επίπεδο των 5 αστέρων. Συνεχίζει να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, είτε πρόκειται για business είτε για pleasure. Στο ξενοδοχείο, άλλωστε , έχουν διαμείνει και διεθνείς εξέχουσες και καλλιτεχνικές προσωπικότητες από τον Kevin Spacey, τον Jeremy Irons , τον Daniel Day Lewis και την Catherine Deneuve μέχρι την HRH Princess Michael of Kent, τους Pet shop boys τη Vanessa Mae και πολλοί άλλοι. 
Ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας που συνεχίζει για πάνω από 40 χρόνια να πρωταγωνιστεί στον τουριστικό χάρτη της πόλης  για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του, το οικείο αλλά πολυτελές περιβάλλον του αλλά και τις σύγχρονες που το κατατάσσουν στα κορυφαία ξενοδοχεία της κατηγορίας του.
 
 
 

Photo gallery