ne_Radisson-Blu1.jpg
Και αυτό το καλοκαίρι μια όαση δροσιάς σας περιμένει στον 9ο όροφο στο Roof Garden του Radisson Blu Park Hotel
E-MAGAZINO

St* Astra Roof Top
Restaurant Bar Lounge

BBQ by the pool

Απολαύστε καλοκαιρινές βραδιές δίπλα στην πισίνα με θέα τη φωτισμένη πόλη, την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, δροσερά cocktails στο open bar και γευτείτε ξεχωριστά πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας δίπλα στην πισίνα – όπως “Ταρτάρ γαρίδας” με πικάντικο ζωμό mango, κόλιανδρο και ραπανάκια ή “Ριζότο”, με σπαράγγια, pecorino και φρέσκια τρούφα ή “Αρνί καρέ” γαλλικής κοπής, ελαφρά καπνισμένο με δεντρολίβανο και σάλτσα πετιμέζι ή “Σφυρίδα” μαγειρεμένη με σελινόριζα και μυρωδικά ‘φρικασε’, κουσκουσάκι και μάραθο, δια χειρός Δημήτρη Κανταράκη.

Κεντρικό στοιχείο το live BBQ με κρέατα (ribeye, skirt steak), ψαρικά, λαχανικά, ενώ τα γλυκά κλείνουν ευχάριστα το δείπνο σας.

Στο upper deck, το υψηλότερο σημείο του roof, το open bar προσφέρει δροσιστικά cocktails υπό τους ήχους lounge & latin jazz, ενώ η θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και της φωτισμένης πόλης απογειώνουν τις αισθήσεις σας.

Ιδανικός χώρος για sunset parties, cocktail parties και ιδιαίτερες δεξιώσεις.

Tip: «Πιάστε» τον Παρθενώνα και παρατηρήστε τ’ άστρα με τους μοναδικούς φακούς που δεσπόζουν στο deck

Ώρες Λειτουργίας Εστιατορίου : 20:00 – 00:00
Τηλέφωνο κρατήσεων 210 8894550

Το πρωί η πισίνα στο Rooftop του ξενοδοχείου σας καλεί για πανοραμικές βουτιές με θέα το πράσινο του πάρκου, ενώ το βράδυ το εστιατόριο με την 360ο θέα της πόλης είναι πραγματική αποκάλυψη!

Ώρες Λειτουργίας Πισίνας: 10:30 – 19:00

Στον τελευταίο όροφο του Radisson Blu Park Hotel

 

 

Photo gallery