ne_unnamed-1.jpg
Καλοκαίρι Δροσιάς και πολιτισμού στο πεδίον του Άρεως μία ανάσα από το Radisson Blu Park Hotel
E-MAGAZINO

Το Radisson Blu Park Hotel, ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία 5* της Αθήνας, βρίσκεται απέναντι από το Πεδίον του Άρεως που αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο και όαση πρασίνου της πόλης και σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το σταθμό Βικτώρια.
Αέρας ανανέωσης πνέει το τελευταίο διάστημα στο Πεδίον του Άρεως, το οποίο έχει αναδειχθεί σε πόλο έλξης αναψυχής και πολιτισμού για όλη την Αθήνα.

Έκθεση τέχνης “Plasmata” από τη Στέγη Ωνάση
Η Στέγη επιστρέφει στο Πεδίον του Άρεως. Από τις 23 Μαΐου έως τις 10 Ιουλίου, στα «Πλάσματα» στο Πεδίον του Άρεως 25 διεθνή έργα, περισσότερα από 250 τετραγωνικά μέτρα οθονών LED, 40 συσσωρευτές που συλλέγουν ηλιακή ενέργεια και δημιουργούν ένα τεχνητό φεγγάρι, αλλά κι ένας τεράστιος κόκκινος πλανήτης, υπόσχονται να μας διασκεδάσουν, αλλά και να μας προβληματίσουν μέσα στο αθηναϊκό καλοκαίρι.

Θέατρο Άλσος
Ο Όμιλος Μαροσούλη, συνυφασμένος με τις εξαίρετες υπερπαραγωγές που «ανεβάζει» στο θερινό Θέατρο Άλσος δημιούργησε και φέτος το καλοκαίρι «το γεγονός της χρονιάς», επιστρατεύοντας τους καλύτερους για να «στήσουν» ένα αξέχαστο υπερθέαμα με έναν μεγάλο θίασο αγαπημένων ηθοποιών, τραγούδι και χορό που κλείνει το μάτι στην επικαιρότητα!

Green Park
Η επαναλειτουργία του Green Park μετά από πολλά χρόνια αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού και μια όαση δροσιάς για όλη την Αθήνα. Σύντομα θα διαμορφωθεί και παιδότοπος για τις οικογένειες και χάρη στα πολύτιμα πεύκα του πάρκου, τις γενναιόδωρες αλλά και προσεγμένες φυτεύσεις που έγιναν στο πλαίσιο της επένδυσης δίνεται η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν μικρό αστικό κήπο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

St’Astra Blue Roof Top Restaurant-Bar
Το open air restaurant-bar St’Astra Blue, στην πισίνα στο roof top του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, με μοναδική 360ο θέα στη φωτισμένη πόλη, την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, προσφέρει μοναδικές στιγμές στο Αθηναϊκό κοινό και υπόσχεται δροσερές νύχτες κάτω από τα αστέρια. Μεσογειακή κουζίνα υψηλών προδιαγραφών και cocktails που απογειώνουν τη διάθεση. Ιδανικός χώρος για sunset/cocktail parties και ιδιαίτερες εκδηλώσεις.

Το Radisson Blu Park Hotel, ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του:

Πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια-σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολλά από αυτά με θέα το Πεδίον του Άρεως ή την Ακρόπολη.
Συνεδριακές αίθουσες 1000 τ.μ., Silver Forest, Atlantis, Green Garden (με φυσικό φωτισμό και ανοιγόμενα παράθυρα με θέα το Πεδίον του Άρεως).
Τεχνολογία αιχμής για τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων.
Το τμήμα εξωτερικών εκδηλώσεων TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel προσφέρει υψηλού επιπέδου γαστρονομικές υπηρεσίες στον χώρο της επιλογής σας ή σε έναν από τους κορυφαίους χώρους και κτήματα με τα οποία συνεργάζεται εντός και εκτός Αττικής.
Parking υπόγειο 300 θέσεων με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ειδικές προσφορές και προνόμια όπως και ευελιξία στην ακυρωτική πολιτική προσφέρονται σε επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου.
Πληροφορίες ή κρατήσεις στο 2108894500 ή στο sales@rbathenspark.com.

 

Photo gallery